• image
  • image
  • image
  • image
  • image

 

 

'Ενα βήμα μπροστά στη ξένη γλώσσα !!

 

 

 

Στις τάξεις Ε’, Lower (FCE, ECCE, KPG, EDI, κ.ά.) και Proficiency (CPE, ECPE), οι μαθητές μας προετοιμάζονται για τα αντίστοιχα πιστοποιητικά γλωσσομάθειας με υπεύθυνο και αποτελεσματικό τρόπο. Εξασφαλίζουμε την επιτυχία με…

 >  διδασκαλία από έμπειρη καθηγήτρια, δίγλωσση, πτυχιούχο Αγγλικής φιλολογίας 

 >  συχνές εξετάσεις προσομοίωσης επίσημων φορέων (Cambridge, Michigan) για τα επίπεδα Β1 έως και Γ2

Με τις εξετάσεις προσομοίωσης, προσδιορίζουμε με ακρίβεια το επίπεδο γλωσσομάθειας στο οποίο βρίσκονται οι μαθητές μας με βάση το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (Common European Framework), καθώς και το χρόνο που απαιτείται μέχρι την απόκτηση των αναγνωρισμένων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας (Lower, Proficiency).

Πολλοί μαθητές μας επιτυγχάνουν στις επίσημες εξετάσεις και αποκτούν το Lower μόνο με την παρακολούθηση της Ε’ τάξης, ή/ και το Proficiency μόνο με ένα χρόνο φοίτησης!

 

 

 

                                                                                                                                                                              

 

 

 

 

Κέντρο ξένων γλωσσών  Γεωργαντζή   Αργους 17 Κερατσίνι - Χαραυγή Τ.Κ 18755   Τηλέφωνο : 210 4000 955  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Πολιτική Cookies