• image
  • image
  • image
  • image
  • image

 

 

'Ενα βήμα μπροστά στη ξένη γλώσσα !!

 

 

 

Η επίβλεψη της προόδου όλων των μαθητών γίνεται από τη Διεύθυνση του Κέντρου Ξένων Γλωσσών μας σε όλα τα επίπεδα σπουδών, με υπευθυνότητα, οργάνωση και συγκεκριμένο πλάνο σπουδών και μαθησιακούς στόχους για κάθε μαθητή ξεχωριστά.


Η κυρία Γεωργαντζή που ίδρυσε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών το 1993 είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, και στις Τ.Π.Ε. (Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας) για την Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και παρακολουθεί διαρκώς επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες από αναγνωρισμένους φορείς και Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Hellenic American Union, University of Lancashire, κ.ά.). Εκτός από Αγγλικά, μιλά επίσης Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Η νέα γενιά, ο Κωνσταντίνος Γεωργαντζής και η Τζωρτζίνα Γεωργαντζή είναι φοιτητές Γαλλικής και Αγγλικής φιλολογίας αντίστοιχα κι έχουν εισάγει νέες ιδέες για να κάνουν τα μαθήματα πιο ευχάριστα αλλά και πιο αποδοτικά. Η Διεύθυνση συνεργάζεται με τις καθηγήτριες, οι οποίες εργάζονται πολλά χρόνια για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας, διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και αποτελούν μέλη μιας δυνατής ομάδας με επίκεντρο τον μαθητή, με στόχο την καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων κάθε παιδιού και την εγγυημένη επιτυχία σε αναγνωρισμένες εξετάσεις γλωσσομάθειας, σε όλες τις γλώσσες.

 

 

 

                                                                                                                                                   

 

 

 

 

Κέντρο ξένων γλωσσών  Γεωργαντζή   Αργους 17 Κερατσίνι - Χαραυγή Τ.Κ 18755   Τηλέφωνο : 210 4000 955  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Πολιτική Cookies