• image
  • image
  • image
  • image
  • image

 

 

'Ενα βήμα μπροστά στη ξένη γλώσσα !!

 

 

 

Η επίβλεψη της προόδου όλων των μαθητών, σε όλα τα επίπεδα σπουδών, γίνεται από τη Διευθύντρια Σπουδών, κα. Γεωργαντζή, η οποία διαθέτει 25ετή πείρα και σταθερές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Εκπαίδευση, στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Αγγλίας, και στις Τ.Π.Ε. (Τεχνολογίες της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας) για την Εκπαίδευση, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, και παρακολουθεί διαρκώς επιμορφωτικά σεμινάρια και ημερίδες από αναγνωρισμένους φορείς και Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Hellenic American Union, University of Lancashire, κ.ά.).

Εκτός από Αγγλικά, μιλά επίσης Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ισπανικά.

Η Διευθύντρια Σπουδών συνεργάζεται στενά με τις καθηγήτριες ώστε να εξασφαλίζεται ποιοτική και αποδοτική διδασκαλία και να επιλέγεται η πιο ενδεδειγμένη κάθε φορά μεθοδολογική προσέγγιση, με σκοπό την επιτυχημένη εκμάθηση της Αγγλικής αλλά και των υπόλοιπων γλωσσών που διδάσκονται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας.

 

 

 

                                                                                                                                                   

 

 

 

 

Κέντρο ξένων γλωσσών  Γεωργαντζή   Αργους 17 Κερατσίνι - Χαραυγή Τ.Κ 18755   Τηλέφωνο : 210 4000 955  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Πολιτική Cookies